Liggers Scheepsmetingsdienst: Details over het schip Lis

Meetnummer: A18779N
  Meetnummer:
A18779N
District:
Amsterdam
Meetdatum:
13 december 1960
Meetplaats:
Eerste meting?:
Nee
 
  Naam schip
Lis
Opmerking bij naam schip:
 
  Scheepstype:
motorschip
Materiaal:
staal
Werf:
Scheepswerf Kraaier
Plaats werf:
Zaandam
Bouwjaar:
1956
 
  N.B. De naam van de werf is aangepast. De originele invoer is: Scheepswerf Kraaier (Kraayer) .  
  Lengte:
46,92 meter
Breedte:
5,06 meter
Inzinking:
2,40 meter
Waterverplaatsing:
412,080 ton
   
  Eigenaar:
Domicilie:
Opmerking bij eigenaar:
 
  Er bestaat een Volgende meting voor dit schip onder meetnummer: A22546N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
  Er bestaat een Vorige meting voor dit schip onder meetnummer: A16579N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
Andere naam: Alm
  Naam:
Alm
Jaar van ingang:
Opmerking:
 
Kadaster
  Brandmerk:
1112 B Haarl 1956
Opmerking:
 
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: A16579N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: A22546N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: GN1092 (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R38571N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
Scans van de liggers
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1925_082
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
Het verband tussen (en de chronologie van) meetdata en -plaatsen, meetnummers, meetgegevens, naamswijzigingen en eigendomswisselingen is niet altijd aan te geven.
Raadpleeg de originele registratie voor een interpretatie daarvan.