Liggers Scheepsmetingsdienst: Details over het schip Volente Deo

Meetnummer: A9533N
  Meetnummer:
A9533N
District:
Amsterdam
Meetdatum:
6 oktober 1937
Meetplaats:
Amsterdam
Eerste meting?:
Nee
 
  Naam schip
Volente Deo
Opmerking bij naam schip:
 
  Scheepstype:
stevenaakschip
Materiaal:
staal
Werf:
Gebr, Mittendorff
Plaats werf:
Avereest
Bouwjaar:
1927
 
  Lengte:
26,08 meter
Breedte:
5,13 meter
Inzinking:
Waterverplaatsing:
146,500 ton
   
  Eigenaar:
B. v. Balen
Domicilie:
Kampen
Opmerking bij eigenaar:
 
  Er bestaat een Vorige meting voor dit schip onder meetnummer: Mp80N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
  Er bestaat een Volgende meting die naar deze meting verwijst: A14886N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.).
 
Andere naam: Nova Cura
  Naam:
Nova Cura
Jaar van ingang:
Opmerking:
 
Kadaster
  Brandmerk:
32 B Zwolle 1927
Opmerking:
 
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: A14886N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: G11438N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
Scans van de liggers
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1919_016
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1920_070
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
Het verband tussen (en de chronologie van) meetdata en -plaatsen, meetnummers, meetgegevens, naamswijzigingen en eigendomswisselingen is niet altijd aan te geven.
Raadpleeg de originele registratie voor een interpretatie daarvan.