Liggers Scheepsmetingsdienst: Details over het schip Maria

Meetnummer: Ah593N
  Meetnummer:
Ah593N
District:
Arnhem
Meetdatum:
2 oktober 1923
Meetplaats:
Leeuwen
Eerste meting?:
Ja
 
  Naam schip
Maria
Opmerking bij naam schip:
 
  Scheepstype:
Rijnmotorschip 70 pk
Materiaal:
staal
Werf:
Plaats werf:
Leeuwen
Bouwjaar:
1923
 
  Lengte:
33,97 meter
Breedte:
5,81 meter
Inzinking:
Waterverplaatsing:
205,377 ton
   
  Eigenaar:
Cornelis Gerardus Broekmeulen
Domicilie:
Dreumel
Opmerking bij eigenaar:
 
  Er bestaat een Volgende meting voor dit schip onder meetnummer: R11609N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
Kadaster
  Brandmerk:
2 B Tiel 1927
Opmerking:
 
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: AN1186 (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R11609N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R24756N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R24968N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R36193N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R40711N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
Scans van de liggers
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1933_125
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
Het verband tussen (en de chronologie van) meetdata en -plaatsen, meetnummers, meetgegevens, naamswijzigingen en eigendomswisselingen is niet altijd aan te geven.
Raadpleeg de originele registratie voor een interpretatie daarvan.