Liggers Scheepsmetingsdienst: Details over het schip De Verwachting

Meetnummer: G4201N
  Meetnummer:
G4201N
District:
Groningen
Meetdatum:
28 september 1935
Meetplaats:
Sappemeer
Eerste meting?:
Nee
 
  Naam schip
De Verwachting
Opmerking bij naam schip:
 
  Scheepstype:
aakschip
Materiaal:
staal
Werf:
Mittendorff
Plaats werf:
Dedemsvaart
Bouwjaar:
1905
 
  Lengte:
18,51 meter
Breedte:
3,97 meter
Inzinking:
Waterverplaatsing:
52,607 ton
   
  Eigenaar:
H. Haar
Domicilie:
Blokzijl
Opmerking bij eigenaar:
 
  Er bestaat een Volgende meting voor dit schip onder meetnummer: R16958N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
  Er bestaat een Vorige meting voor dit schip onder meetnummer: Z263N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
Opmerkingen
  Opmerking uit ligger:
Aanvullende info:
Eigendomsgegevens aangevuld uit ligger Binnenmeetbrieven Groningen 2
Literatuur:
Status:
 
Kadaster
  Brandmerk:
501 B Zwolle 1931
Opmerking:
 
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R16958N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R22773N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: Z263N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
Scans van de liggers
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1949_019
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1950_011
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
Het verband tussen (en de chronologie van) meetdata en -plaatsen, meetnummers, meetgegevens, naamswijzigingen en eigendomswisselingen is niet altijd aan te geven.
Raadpleeg de originele registratie voor een interpretatie daarvan.