Liggers Scheepsmetingsdienst: Details over het schip Onderneming

Meetnummer: G4319N
  Meetnummer:
G4319N
District:
Groningen
Meetdatum:
21 juli 1936
Meetplaats:
Zwolle
Eerste meting?:
Nee
 
  Naam schip
Onderneming
Opmerking bij naam schip:
 
  Scheepstype:
aakschip
Materiaal:
staal
Werf:
Mittendorff
Plaats werf:
Dedemsvaart
Bouwjaar:
1914
 
  Lengte:
21,38 meter
Breedte:
4,42 meter
Inzinking:
Waterverplaatsing:
80,793 ton
   
  Eigenaar:
G. v.d. Vecht
Domicilie:
Hasselt
Opmerking bij eigenaar:
 
  Er bestaat een Volgende meting voor dit schip onder meetnummer: GN761 (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
  Er bestaat een Vorige meting voor dit schip onder meetnummer: Z405N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
Opmerkingen
  Opmerking uit ligger:
Aanvullende info:
Eigendomsgegevens aangevuld uit ligger Binnenmeetbrieven Groningen 2
Literatuur:
Status:
 
Kadaster
  Brandmerk:
975 B Zwolle 1952
Opmerking:
 
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: GN761 (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
Dit schip is bewaard gebleven
  Dit schip komt voor in het Bestand Historische Schepen (BHS), de database van Het Historisch Bedrijfsvaartuig, onder BHS nummer 10232. Klik hier om de gegevens over de huidige staat van het schip in te zien. (Opent in een nieuw venster).  
Scans van de liggers
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1949_043
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1950_017
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
Het verband tussen (en de chronologie van) meetdata en -plaatsen, meetnummers, meetgegevens, naamswijzigingen en eigendomswisselingen is niet altijd aan te geven.
Raadpleeg de originele registratie voor een interpretatie daarvan.