Liggers Scheepsmetingsdienst: Details over het schip Leba

Meetnummer: G4365N
  Meetnummer:
G4365N
District:
Groningen
Meetdatum:
10 september 1936
Meetplaats:
Zwartsluis
Eerste meting?:
Nee
 
  Naam schip
Leba
Opmerking bij naam schip:
 
  Scheepstype:
motorsleepboot
Materiaal:
staal
Werf:
Gebr. Mittendorff
Plaats werf:
Dedemsvaart
Bouwjaar:
1927
 
  Lengte:
16,60 meter
Breedte:
4,27 meter
Inzinking:
Waterverplaatsing:
8,720 ton
   
  Eigenaar:
R. Visscher
Domicilie:
Zwartsluis
Opmerking bij eigenaar:
 
  Er bestaat een Volgende meting voor dit schip onder meetnummer: A20346N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
  Er bestaat een Vorige meting voor dit schip onder meetnummer: Mp97N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
Opmerkingen
  Opmerking uit ligger:
Aanvullende info:
Eigendomsgegevens aangevuld uit ligger Binnenmeetbrieven Groningen 2
Literatuur:
Status:
 
Kadaster
  Brandmerk:
141 B Zwolle 1927
Opmerking:
 
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: A20346N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: RN3487 (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
Scans van de liggers
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1949_052
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1950_020
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
Het verband tussen (en de chronologie van) meetdata en -plaatsen, meetnummers, meetgegevens, naamswijzigingen en eigendomswisselingen is niet altijd aan te geven.
Raadpleeg de originele registratie voor een interpretatie daarvan.