Liggers Scheepsmetingsdienst: Details over het schip Hardi

Meetnummer: R10551N
  Meetnummer:
R10551N
District:
Rotterdam
Meetdatum:
6 augustus 1937
Meetplaats:
Rotterdam
Eerste meting?:
Nee
 
  Naam schip
Hardi
Opmerking bij naam schip:
 
  Scheepstype:
zeilaakschip
Materiaal:
staal
Werf:
Mittendorf
Plaats werf:
Dedemsvaart
Bouwjaar:
1926
 
  N.B. De naam van de werf is aangepast. De originele invoer is: Mitterdorf .  
  Lengte:
27,60 meter
Breedte:
5,12 meter
Inzinking:
Waterverplaatsing:
171,353 ton
   
  Eigenaar:
H. Mannak
Domicilie:
Opmerking bij eigenaar:
 
  Er bestaat een Volgende meting voor dit schip onder meetnummer: G9349N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
  Er bestaat een Vorige meting voor dit schip onder meetnummer: R6398N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
Kadaster
  Brandmerk:
679 B Zwolle 1939
Opmerking:
 
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: AN972 (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: AN1229 (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: G9349N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: G10559N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: G13871N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
Scans van de liggers
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1981_186
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1983_110
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
Het verband tussen (en de chronologie van) meetdata en -plaatsen, meetnummers, meetgegevens, naamswijzigingen en eigendomswisselingen is niet altijd aan te geven.
Raadpleeg de originele registratie voor een interpretatie daarvan.