Liggers Scheepsmetingsdienst: Details over het schip Walcheren

Meetnummer: R36193N
  Meetnummer:
R36193N
District:
Rotterdam
Meetdatum:
19 januari 1973
Meetplaats:
Eerste meting?:
Nee
 
  Naam schip
Walcheren
Opmerking bij naam schip:
 
  Scheepstype:
motorschip
Materiaal:
onbekend
Werf:
Meijer
Plaats werf:
Leeuwen
Bouwjaar:
1923
 
  Lengte:
34 m 00 cm
Breedte:
5 m 85 cm
Inzinking:
1 m 86 cm
Waterverplaatsing:
214,287 ton
   
  Eigenaar:
Domicilie:
Opmerking bij eigenaar:
 
  Er bestaat een Volgende meting voor dit schip onder meetnummer: R40711N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
  Er bestaat een Vorige meting voor dit schip onder meetnummer: R24969N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
  Er bestaat een Vorige meting voor dit schip onder meetnummer: R24968N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
Kadaster
  Brandmerk:
2 B Tiel 1927
Opmerking:
 
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: AN1186 (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R11609N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R24756N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R24968N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R40711N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: Ah593N  
Scans van de liggers
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1998_033
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
Het verband tussen (en de chronologie van) meetdata en -plaatsen, meetnummers, meetgegevens, naamswijzigingen en eigendomswisselingen is niet altijd aan te geven.
Raadpleeg de originele registratie voor een interpretatie daarvan.