Liggers Scheepsmetingsdienst: Details over het schip Echange

Meetnummer: R7554N
  Meetnummer:
R7554N
District:
Rotterdam
Meetdatum:
16 april 1930
Meetplaats:
Bolnes
Eerste meting?:
Nee
 
  Naam schip
Echange
Opmerking bij naam schip:
 
  Scheepstype:
motorvrachtschip
Materiaal:
staal
Werf:
Mittendorff
Plaats werf:
Dedemsvaart
Bouwjaar:
1927
 
  Lengte:
27,09 meter
Breedte:
5,08 meter
Inzinking:
Waterverplaatsing:
105,857 ton
   
  Eigenaar:
Domicilie:
Opmerking bij eigenaar:
 
  Er bestaat een Volgende meting voor dit schip onder meetnummer: R16375N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
  Er bestaat een Vorige meting voor dit schip onder meetnummer: Mp92N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)
 
Andere naam: V.I.O.S.
  Naam:
V.I.O.S.
Jaar van ingang:
Opmerking:
 
Kadaster
  Brandmerk:
100 B Zwolle 1927
Opmerking:
 
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: A17817N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: A19556N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: Mp92N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
  Er bestaat nog een meting voor dit brandmerk: R16375N (Klik op het nummer om de details te zien. Daarna komt u terug in dit scherm.)  
Scans van de liggers
  Een scan van de originele registratie van deze meting is terug te vinden bij het Maritiem Museum Rotterdam onder nummer: H1979_088
(Klik op het nummer om de scan te bekijken. Opent in een nieuw venster. Vergeet niet het venster weer te sluiten als u ermee klaar bent.)
 
Het verband tussen (en de chronologie van) meetdata en -plaatsen, meetnummers, meetgegevens, naamswijzigingen en eigendomswisselingen is niet altijd aan te geven.
Raadpleeg de originele registratie voor een interpretatie daarvan.